Sweet little boy

Numera har jag två söta små kusinbarn när lille Melvin sagt hej till världen. Längtar tills jag får komma hem och pussa på den lilla krabaten! För övrigt saknar jag alla andra fina familjemedlemmar där hemma, ni är för bra ni!


Busy day

Fullt upp hela dagen, är det inte meningen att söndagar ska vara vilodagar? Det var en bra dag i alla fall så det spelar kanske ingen roll.
Började dagen med au pair möte, alltid lika kul! Denna gången stoppade vi godis i påskägg och här har dom inga stora ägg som vi har där hemma utan det är småsmå plastägg som har plats för ungefär två godisbitar i varje. Så ja det tog sin lilla tid att fylla alla ägg och det blev ju inte direkt bättre när det är svårt som tusan att stänga dom där nedrans sakerna. Tror vi fyllde runt 700 ägg..
 
Sen kom tjejerna och plockade upp mig och vi åkte in till SF för att spendera lite tid på stranden. Dock var det lite kallt för vår smak men tydligen inte för de två herrarna som hoppade i och badade. Kan dock tillägga att den ena sprang upp så fort tårna nuddade vattnet ungefär men den andra modigt låg kvar och plaskade ett tag innan han också gav upp. Turister sa vi..
 
Sen blev det bio och middag som avslutning på kvällen. Side effects var det som gällde och självklart var vår älskade Channing Tatum orsaken till det. Dock var det en lite för knepig film enligt mig och Channing var inte alls med lika mycket som han borde men den var väl ändå helt okej.
 
Nästa helg är det Las Vegas och Grand Canyon som väntar och vi är sååå taggade!
 

Valentines day

Det första jag såg när jag vaknade var ett gulligt litet alla hjärtans dag kort som O lagt utanför mitt rum, söta unge! Hon har kämpat som bara den med sina kort denna veckan så hon var jättestolt när hon tog med sig dom till skolan för att ge till alla sina vänner. Här är denna dagen lite större än vad den är hemma i lilla Sverige. Här ger man kort och en liten sak till alla i klassen och till sina lärare så ja denna veckan har det gjorts massa av kort.
Spenderade min dag med mina två fina tjejer och vad passar inte bättre än att gå på biopremiären av den senaste av Nicholas Sparks böcker nämligen Safe haven. Helt otroligt att en människa kan skriva så många fina och bra historier! The notebook kommer nog alltid att vara en av mina favoriter och likaså Dear John.
 
Och syster, jag älskar dig!
 

Seriously!?

Att gå på konsert i San Francisco är ungefär som att gå på strippklubb..
Ikväll var det Swedish house mafia som gällde med mina fina tjejer. Så glad att jag lyckades hitta biljetter till den utsålda konserten! Så fort jag slutade jobbet var det dags att åka in till stan. Men när vi kom fram till stället där det var fick vi oss en mindre chock. Min tanke var ungefär vad i helvete!? Där gick tjejerna runt i bh och trosor, inga kläder alls. En del hade fått på sig en ballerinakjol typ men ja det var det enda de hade på sig. De såg ut som prostituerade hela högen! Pälsstövlar var väldit populärt också vilket bara gjorde saken ännu värre, speciellt när de var knallgula eller neon färgade.. 
En tjej som stod jämte oss i publiken klagade över att det var varmt och helt plötsligt så började hon ta av sig kläderna så ja folket här är väl aningen udda om man säger så.
Sen blev det ju inte bättre när massa folk rökte weed där inne, det stank ju inte lite direkt när de stod där med sina jointar. Lyckades även hamna jämte en kille som fick epilepsianfall, läskigt!
Men det var en toppenkväll och SHM var grymma!!
 
Snygg outfit..

I'm so excited!

Ett tag sen det hände något här på bloggen nu men det har varit fullt upp med jobb, vänner, skola och massa annat. Har nu varit här i snart 3 månader vilket innebär att jag snart är halvvägs av tiden i Cali och att jag snart åker hem igen. Blandade känslor om det där med att åka hem så ska försöka att inte tänka på det alltför mycket.
 
Nu är det massa saker på gång här och det ska bli så himla kul! I mars är det först Vegas och grand canyon med tjejerna som gäller och vi är minst sagt taggade! Sen två veckor efter det blir det Disneyland i LA, San Diego och Palm springs med värdfamiljen och direkt när jag kommer hem från det får jag träffa familjen igen och då är det LA som gäller. Sen har ju resemånaden att se framemot också. Den är inte planerad än men håller på för fullt att försöka få ihop det, mycket man vill hinna med!
 
Helgen spenderades som vanligt med tjejerna. I lördags blev det först shopping och bio med Emelie. Warm bodies blev det denna gången, en störtskön zombiefilm som alla borde se! Sen avslutade vi kvällen med lite chinamat och film hos Elli.
Igår var det San fran som gällde och återigen var det shopping vi hade i tankarna (big surprise där) Vet inte riktigt om vi insett hur man sparar pengar för det verkar inte gå så bra för oss.. Sen var det självklart Super bowl som gällde och för andra året i rad förlorar laget jag hejar på, typiskt! Men 49ers var ju nära i alla fall..
 
Kom på att jag inte visat hur jag bor än så här kommer lite bilder på mitt rum här i Cali!
 

RSS 2.0