Home alone!

Har haft huset för mig själv hela helgen, underbart! Första ensamma helgen sen jag kom hit så det var verkligen på tiden. Visst är mina ungar underbara men för en gångs skull kunde man sova ut utan att vakna av skratt, skrik eller något annat. Tjejerna var inte heller hemma så det var verkligen en superlugn helg.
Fredag kväll spenderade jag i bubbelbadet, det gäller ju att passa på när de andra inte är inte hemma och när det är tyst. Så himla skönt!
Igår började jag skolan igen och det var väl ingen höjdare direkt. Engelska stod på schemat och det kändes som att man var tillbaka i femte klass igen ungefär. I am, you are, he is, she is osv.. Woho, vad kul! Tur att jag inte behöver göra det alltför länge. Kvällen spenderades med ett par galna tyskar och en australiensare.
 
Nu ska jag njuta av min sista lediga och ensamma dag för imorgon kommer familjen hem från sin skidsemester igen!
 
Min fredag!

Happy birthday!

Stort grattis på födelsedagen bästa mamma, önskar att jag kunde ge dig en grattiskram. Love you!
Grattis till fina moster Lisen också, jag hoppas att ni får en toppendag.
 

It's cold not warm!!

Idag var det au pair möte och skridskor som stod på schemat och som vanligt är det något man ser framemot oerhört mycket.. Visste att det skulle vara två andra grupper där samtidigt så man kände ju sig lite borta när man gick fram till en grupp och inte hade en aning om det var rätt eller inte. Känner ingen i min grupp direkt eftersom att de jag umgås med tillhör andra organisationer och sen var det ju bara mitt andra möte så man ska väl inte förvänta sig så mycket kanske. Sen blev ju inte saken lättare när man inte ens känner igen sin egen Lcc men det visade sig sen att hon hade klippt sig och de andra inte heller kände igen henne så var i alla fall inte ensam där.
 
I alla fall så var ju tanken att vi skulle åka skridskor men det var ingen som ville så efter att ha stått där i kylan (JAAAAA det är kallt här i Kalifornien!!!!!!!) och skakat ett tag så gick jag och nio andra tjejer till en restaurang istället och det var verkligen så mycket bättre!
 
För övrigt är det som sagt väldigt kallt här på morgonen, hade till och med is på rutan en dag. Så till alla er där hemma som undrar hur varma Cali är, det är INTE varmt! I alla fall inte i denna delen av staten. Visst, vi har ju ingen snö direkt men det är vinterjacka och varma kläder som gäller (utom för D som vägrar ha långbyxor och går till skolan i shorts varje dag). Fick mössa, vantar och halsduk i julklapp så det är väl bevis nog att det inte är så varmt. Är liiiiiite avundsjuk på mina fina vänner som är på Hawaii just nu, men bara lite!
 

San Francisco

Hade en mysig dag inne i San Fran med tjejerna, Lucas och E's småttingar. Vi började med en liten strandpromenad vid Golden Gate innan vi åkte till ett litet lunchställe. Kommer bli tomt här nästa vecka när de andra åker till Hawaii men förhoppningsvis överlever jag..
 
Kvällen spenderades med Emelie och vi åkte till bion för att se The impossible, en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Den handlar om en familj som överlevde tsunamin i thailand, de flesta som var där satt och snyftade under filmen och det rullade en och annan tår ner för min kind också. Så ni som inte har sett den än borde verkligen göra det!
 

New year

Ett tag sen jag skrev nu så ville bara meddela att jag fortfarande lever!
Julen är över för denna gången och den blev helt okej även om jag inte hade speciellt mycket julkänsla. Den 25 kom familj och vänner över och vi öppnade våra julklappar och åt god mat. I julklapp fick jag fina smycken, reseplånbok, parfym, massage och lite annat smått och gott. Fick även en ordentlig förkylning, något som jag definitivt inte önskat mig! Så sängen och te var mina bästa vänner i min kamp mot förkylning, feber och halsont.
Helgen efter jul åkte vi till Sacramento för att fira jul med några vänner. Huset var julpyntat till max, så mysigt! Det var en bra helg med mycket skratt, god mat, bio och shopping. Såg filmen Parental guidence med min vmamma och hennes kompis, kan verkligen rekommendera den filmen. Störtskön! "It's 9am and I need a martini" haha, det är inte lätt att ta hand om barn..
 
Nyår spenderades med fina vänner. Vi började kvällen med att laga nyårsmiddag innan vi begav oss till utsiktsplatsen vid Golden Gate där vi skålade in tolvslaget. Efter det åkte vi in till San Francisco för lite fest. En helt okej kväll tack vare underbara vänner!
 
Den senaste veckan har jag gjort allt för att undvika magsjukan. Sprang runt och letade efter vitpepparkorn men givetvis finns det inte här. Borde inte landet som har i stort sett allting ha några ynka vitpepparkorn!? Så glad att jag  klarade mig och slapp skiten även om jag tyvärr inte kan säga detsamma om mina stackars vänner.
 
Nu är det 2013, nytt år, ny start och nya möjligheter. Ska verkligen ta vara på den tiden jag har kvar i mitt älskade amerika!
 
 
 

Sunshine!

Spenderade dagen med ungarna, fina vänner och deras barn. Efter lite om och men, krångel och fulla parkeringsplatser så hamnade vi till slut i parken och sen på Cheesecake factory för lite lunch. Bra dag med massa skratt, bus och sol. Underbart vårväder gjorde dagen liiite bättre.
 

RSS 2.0