seven days a week

Nu är det bara en vecka kvar tills fina familjen kommer hit. Sju dagar, helt galet! Kan verkligen inte få in i mitt huvud att efter nästan sju månader så ska jag få se dom igen om bara en enda vecka. Längtar fruktansvärt mycket nu så jag hoppas att nästa vecka kommer att gå fort så att jag kan få njuta av mina sexton dagar tillsammans med familjen igen.

Nu är det dags att dra till Tabea och slappa där resten av kvällen, lär väl träffa hennes nya au pair också. Känns konstigt att både Tabea och Elisabeth åker hem snart. Det är det värsta med att träffa nya vänner här som man verkligen tycker om, att man måste säga hejdå så snabbt!


Tabea, Elisabeth och jag


My little prince

Min lille kille vet verkligen hur han kan göra min morgon så mycket bättre! Imorse gick jag upp och väckte barnen som vanligt klockan sju innan vi gick ner och satte oss i soffan för att titta på lite tv. Väl i soffan kryper han upp jämte mig, ler och säger "jag tycker om dig Michaela". Sötare unge får man leta efter!

Dagen har varit bra och man kan minst sagt säga att den gick fort! Lekte som vanligt med barnen hela dagen. Vi gjorde handavtryck i gips, lekte, målade blomkrukor och lite annat smått och gått. Nu sitter jag nere i sängen och slappar vilket jag förmodligen kommer att göra resten av kvällen då det blev alldeles för sent med tjejerna igår och alldeles för lite sömn inatt! Men det var en bra kväll så jag klagar inte..

Snart är det helg igen och jag känner på mig att den kommer att bli bra! Det är min och Amandas helg så vi ska försöka att hitta på något kul. Känner jag oss rätt så hinner vi förmodligen med en bio också ;) Denna gången är det väl Magic Mike som står överst på listan med vilka filmer vi vill se. För övrigt längtar jag galet mycket till nästa vecka!


10 more days to happiness!

Gårdagen bjöd på sämsta vädret hittills! Det spöregnade i stort sett hela dagen och jag tror aldrig att jag hört det åska så mycket förut och då ska vi inte ens prata om all blixt.. Tanken var att barnen och jag skulle ha gått till posten och skickat iväg lite grejer till Sverige men så blev det inte utan vi fick hålla oss inne hela dagen istället. På kvällen somnade jag till ljudet av regn och åska, ganska mysigt ändå.

Idag har det varit aningen bättre väder men vi har hållt oss inne för det mesta, det blev en liten promenad till postkontoret så att vi kunde skicka iväg breven. Kan inte fatta att det bara är 10 dagar kvar tills familjen kommer hit, helt galet!
Nu är det dags att dra till Cheesecake factory med tjejerna och hänga där en stund!


Midsummer

Denna vecka har bjudit på fantastiskt väder med upp till nästan 35 grader varmt! Dock har det vissa dagar varit så varmt att man inte ens vill gå utanför dörren utan airconditionen vi har inne lockar mer. Har tagit med barnen ut en sväng på morgonen och sen har vi faktiskt försökt att hålla oss inne, lite tråkigt men that's life.
Givetvis började det regna igår. Är jag förvånad? NEJ! Det är ju ändå midsommar vi pratar om så det är klart att det ska regna, det tillhör ju traditionen nu. Efter en sådan fantastisk vecka så trodde jag faktiskt att vädret skulle fortsätta att vara fint men icke. Jobbade som vanligt hela dagen men fick sluta lite tidigare vilket var skönt så när de andra kom hem gick jag ner till mig och gjorde mig i ordning lite grann innan det var dags att hoppa in i bilen och bege sig till Marblehead för lite midsommarfirande. Träffade tre svenska tjejer som är här och hälsar på för tillfället så det blev lite midsommarmat och "jordgubbstårta". En riktigt bra kväll med mycket skratt och härliga tjejer.

Vet inte vad dagen bjuder på för något ännu. Hade tänkt ha en pooldag men vi får väl se om vädret tillåter det eller inte. Förövrigt är det nu 13 dagar kvar tills familjen kommer hit, helt underbart!


Du är alldeles för långt bort just nu och jag saknar dig något otroligt! Men nu behöver jag bara stå ut nitton dagar till sen får jag äntligen krama om dig igen. Du är allt och lite till, min andra halva. För vad vore jag utan dig allra käraste syster?


I love you sis! ♥


Lazy day

Gårdagen spenderades som sagt i Boston tillsammans med min fina vän Amanda. När vi kom dit upptäckte vi att vi hamnade mitt i Bostons Gay pride parade. Till och med statyerna hade blivit pyntade med rosa fjäderboa och blond peruk, mycket fint måste jag säga. Vi började i alla fall vår dag med att gå till Newbury street för lite shopping, big surprise där. Fortsatte sen med att äta lite lunch på vårt favvoställe panera och sen lite bio. Såg Snow White and the huntsman som var väldigt bra, nu väntar vi bara på att uppföljaren ska komma! Vi avslutade kvällen med att promenera runt i Boston en bra dag med mycket sol.

Idag har det varit en riktig slappdag, precis som söndagar ska vara! Tanken var egentligen att cykla en runda med familjen men så blev det inte utan istället busade jag med Stellibell en stund istället innan det var dags för lite skype med familjen där hemma. Vädret har varit underbart hela dagen så det har varit en bra dag även idag. Nu är det däremot dags att åka till Unos för att träffa Tabea och Elisabeth en stund.
Helgerna går som vanligt alldeles för fort, varför kan dom inte vara lite längre..


Sunshine, lightning and thunder!

En månad, fyra veckor och sen är dom äntligen här! Kan inte fatta att jag snart ska få se min fina familj igen, längtar som bara den nu!
Förkylningen är segare än vanligt och är fortfarande kvar så jag börjar bli riktigt trött på den nu. Hjälpte tydligen inte att vila upp sig. Jag har i alla fall blivit av med det onda i halsen så det är jag tacksam för..

Spenderade gårdagen med Elisabeth och Tabea. Som vanligt visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på så det blev bio och vi hade väl inga höga förväntningar direkt då vi lyckades välja en otroligt dålig film förra gången. Men vi blev positivt överraskade av filmen What to expect when expecting som faktiskt var riktigt rolig.

Som vanligt är det underbart med helg även om vädret det senaste kanske inte har varit det bästa. Vi har haft en hel del regn nu det sista och två dagar med massa åska och blixt. Speciellt i torsdags då det var hur mycket som helst så då jag hade en rädd liten kille i knäet under en lång stund, mysigt.
Idag ser det dock ut som att det skiner upp och att vädret ska bli helt okej vilket passar mig bra då dagens planer är att åka in till Boston med Amanda. Vi ska förmodligen även passa på att hitta en biograf och se den nya Snow White and the huntsmen.

När det är fint väder ute så passar jag och mina söta trollungar på att vara ute och leka men snart kommer sommaren på riktigt och då kommer det förhoppningsvis att vara helt underbart ute! Har dock hört att det blir lite för varmt här ibland men vi får se.





Almost halfway my friends!

Måndag igen och jag har snart varit här i 6 månader. Ett halvår, var tar tiden vägen egentligen?! Så gott folk hälften kvar nu sen är jag hemma igen. Helgen spenderade jag för det mesta i min säng precis som hela förra veckan. Har åkt på en ordentlig förkylning så har kurerat mig i sängen med halstabletter, medicin och nässpray. I lördags orkade jag ta mig upp en liten stund för att träffa Amanda. Vi gick ut och åt innan vi hamnade i min soffa där vi tittade på Horrible bosses.

Även största delen av gårdagen spenderades i sängen. Hann med lite skypedejter innan jag gick ut dock så nu har jag äntligen fått prata med min fina Martina. Familjen pratade jag givetvis också med, lika knäppa som vanligt. På kvällen träffade jag Janine, en tysk tjej som är ny i området.

För övrigt så håller Grown ups 2 på att spelas in här i området just nu så Adam Sandler och Taylor Lautner håller till här i närheten för tillfället, spännande!


RSS 2.0