It's fierce baby!

Long time ago but i'm back and alive! Ännu en helg är förbi och nu har jag spenderat exakt två månader i staterna. Dagarna bara flyger förbi och det känns som att man inte riktigt hinner med, fattar inte var tiden tar vägen!

Denna helgen har spenderats hos Amanda i lexington, tog bussen och subway dit på morgonen och när A frågade mig hur lång tid jag trodde att det skulle ta så svarade jag lite mer än en halvtimme kanske men ojoj vad fel jag hade. Två timmar senare var jag äntligen framme så nästa gång tar jag nog bilen istället! I alla fall så möttes jag upp av Amanda, Simon och Emil på stationen och vi fortsatte att åka lite till för Boston stod på schemat. Det var väldigt kallt och inte det bästa vädret kanske men vi åkte i alla fall dit. Vi spenderade dagen med att gå runt i Boston och, big surprise, shoppade. Amanda och jag fastnade ett bra tag inne på Abercrombie and fitch där vi luktade på parfymen "fierce" och sen gick vi runt och luktade på våra papper i stort sett hela dagen.
När vi tillslut tröttnat på att gå runt i Boston så åkte vi tillbaka hem till Amanda där vi hon och jag började fixa med en liten surprise som någon där hemma snart ska få. Sen hamnade allihopa framför tvn och Marley & me. Helt okej film tyckte jag medan personen jämte mig satt och "snyftade".
Vi fixade lite mat och spenderade sedan kvällen i soffan framför ytterligare en film, denna gång ideas of march som jag kände var lite för allvarlig i mitt trötta tillstånd. Så när filmen var slut och killarna såg ut att kunna somna när som helst hoppade vi in i bilen och körde hem dom.
Amanda och jag kände oss också rätt trötta när vi kom tillbaka men vi satt uppe ett par timmar till, spenderade kvällen med prat och roliga youtubeklipp.

När jag vaknade på söndags morgonen var min första tanke att jag verkligen behövde sova mer men Emil kom tidigt på morgonen då Simon skulle iväg med sin värdfamilj så det var bara för mig och Amanda att se glada ut och gå upp. Snäll som A är så fixade hon pannkaksfrukost till oss, mums!
Vi spenderade hela morgonen halvsovandes i soffan men efter ett tag kände vi att vi borde göra någonting så vi bestämde oss för att åka till mallet. Där gick vi runt en stund och vi hamnade inne på Abercrombie och Fitch igen för Emil skulle prova en jacka och det passade mig och Amanda bra för då kunde vi lukta på "fierce" igen. Men eftersom att det är en killparfym nöjde A och jag oss med att bara ta varsin ny lapp med parfymen på så just nu luktar min jackficka och Amandas jacka ganska mycket men det gör inte oss så mycket.
När vi släppt av killarna åkte vi vidare tillbaka till mitt hus där vi stannade en liten stund innan vi åkte och plockade upp Tegan & Gabi för att se "the vow" har verkligen velat se den länge nu och jag blev inte besviken. Den var inte riktigt vad jag tänkt men den var bra ändå!

Efter en lång helg med alldeles för lite sömn ser min säng väldigt inbjudande ut så det är nog dags att sova nu om jag ska orka komma upp imorgon då det kommer bli en lång dag med två timmars klass på kvällen.


RSS 2.0