Let's get this started!

Today is the day! Hänger på flygplatsen nu och väntar på att få gå ombord. Under hela min tid här i USA så har den här dagen alltid känts så otroligt långt bort men nu sitter jag här och ska snart bege mig till stopp nr ett som är Seattle. Kan inte fatta att min tid som au pair nu är över och att jag snart är hemma igen. Lite blandade känslor om det där. Självklart vill jag hem och träffa familj och vänner men jag vill inte lämna mitt älskade Amerika. Ska dock inte tänka på det nu utan ska ta en dag i taget och verkligen njuta av tiden som är kvar.

Hade en toppendag med världens bästa värdfamilj igår. Goodbye-dinner på en mysigt mexikansk restaurang sen bus och mys med ungarna. Åkte hemifrån vid 7 imorse och tanken var att bara min hostdad skulle köra mig men när jag gick ut till bilen så satt båda ungarna där och ville följa med, ibland är dom bara för söta. Som tur är kommer vi tillbaka hit på onsdag igen så jag hinner krama dom lite till innan vi åker vidare.

Nu är det snart dags, sooo excited! Ska bli kul att få träffa Emma igen också efter ett halvår. Så glad att i har vår resemånad samtidigt!

För övrigt har cali bjudit på underbart väder i veckan så självklart passade jag på att njuta lite av solen. Hade en sista mysig kväll med Ellinor i fredags också. Blev en sista sväng till Bj's och en gps efterrätt!

https://cdn1.cdnme.se/1652811/7-3/pic_518fc014e087c337516de4ff.jpg" class="image">


Long time ago..

Det var visst ett tag sen det hände nått här på bloggen och folk har börjat klaga så får väl ta tag i det nu då.

Det har hänt en hel del sen sist, den största händelsen är väl att familjen kom hit. Innan de kom hade jag huset för mig själv i 5 dagar och det var riktigt skönt. Visst saknade man ungarna en del men det var skönt att kunna slappa och framför allt sova utan att vakna av skratt, skrik eller en unge som springer runt med klackskor i trappan..

Familjen kom och hämtade mig i huset och det var nog den längsta morgonen någonsin. Både jag och barnen gick runt och väntade och var otåliga. Men tillslut kom dom och det var så kul att få träffa dom igen efter 9 månader. Vi stannade i huset en stund och firade Sis som fyllde 15 innan vi åkte in till sf och hotellet. Tyvärr var vädret inget vidare under våra dagar inne i stan. Väldigt dimmigt och aningen kallt, om du frågar mig då vill säga.

Vi fortsatte sen vår resa neråt LA och jisses vad fint det var på vägen. Vi körde längs kusten ner och ord kan inte beskriva vad vi såg. Vet inte hur många gånger vi stannade för att ta kort..

Vi spenderade ett par dagar i LA där vi självklart såg hollywood skylten, gick på walk of fame, shoppade, åkte bussturer och massa annat. Sen gick bilen vidare till Las vegas. Där stannade vi bara över natten mest för att få se det, verkligen speciellt ställe. Vi avslutade resan i SF där vi åkte till alcatraz, shoppade lite mer och umgicks.

Det var inte kul att säga hejdå denna gången heller men det var betydligt lättare än förra gången för nu är det inte alls långt kvar tills jag kommer hem igen. Kan inte fatta att min tid här snart är över och att jag ska hem till lilla sävsjö igen, galet!

Senaste tiden har jag mest umgåtts med barnen och vänner, tränat och njutit av vädret. Just nu är det 27 grader varmt och strålande sol så riktigt sommarväder med andra ord! Så glad att jag slapp vintern där hemma.

Nu har jag inte så lång tid kvar med familjen längre så försöker ta vara på det som är kvar så gott jag kan. Men innan jag är tillbaka i Sverige så ska jag ut på nya äventyr och roadtrip. Seattle, SF, LA, San Diego, Hawaii och Boston är några av ställena vi ska till. Ska bli så kul!

För övrigt så har min dator gått sönder, självklart nu innan jag ska åka.. Och självklart finns alla bilderna som jag skulle ge till familjen på den, toppen! Så får blogga från iphonen tills jag kommer hem men det är bättre än inget antar jag.


RSS 2.0