Busy day

Fullt upp hela dagen, är det inte meningen att söndagar ska vara vilodagar? Det var en bra dag i alla fall så det spelar kanske ingen roll.
Började dagen med au pair möte, alltid lika kul! Denna gången stoppade vi godis i påskägg och här har dom inga stora ägg som vi har där hemma utan det är småsmå plastägg som har plats för ungefär två godisbitar i varje. Så ja det tog sin lilla tid att fylla alla ägg och det blev ju inte direkt bättre när det är svårt som tusan att stänga dom där nedrans sakerna. Tror vi fyllde runt 700 ägg..
 
Sen kom tjejerna och plockade upp mig och vi åkte in till SF för att spendera lite tid på stranden. Dock var det lite kallt för vår smak men tydligen inte för de två herrarna som hoppade i och badade. Kan dock tillägga att den ena sprang upp så fort tårna nuddade vattnet ungefär men den andra modigt låg kvar och plaskade ett tag innan han också gav upp. Turister sa vi..
 
Sen blev det bio och middag som avslutning på kvällen. Side effects var det som gällde och självklart var vår älskade Channing Tatum orsaken till det. Dock var det en lite för knepig film enligt mig och Channing var inte alls med lika mycket som han borde men den var väl ändå helt okej.
 
Nästa helg är det Las Vegas och Grand Canyon som väntar och vi är sååå taggade!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0