Merry Christmas!

God jul alla fina där hemma och alla andra så klart! Känns lite konstigt att inte fira jul med alla nära och kära för andra året på rad. Saknar er och julmaten! Förra året fick jag ju i alla fall lite svensk julmat och julafton den 24 men inte detta året. Här firar vi imorgon istället och jag ska försöka se till att ha lite svenska saker på bordet då.
Började dagen med risgrynsgröt, mums! Är det jul så är det. Men jag vill ha julskiiiinkaaa!
 
Igår skypade jag med bästa familjen där hemma och vi hade julafton över skype. Verkligen inte samma sak men det är bättre än inget. Höjde min julstämning lite då den inte är på topp direkt. Lite svårt när regnet öst ner på palmen utanför mitt fönster i dagar. Idag har vi i alla fall strålande sol och jättefint väder så det är skönt.
För övrigt så fick syster en gummirumpa och en dödsmaskin igår, spännandespännande. Hon fick även en resa till Kalifornien, can't wait!
 
Har precis skypat med mina favoriter i Boston, sötare ungar finns inte! Det går inte att beskriva hur otroligt mycket jag saknar dom. Bara 5-6 månader kvar tills jag får krama om dom igen, happiness!
 
Julafton förra året

Almost christmas!

Nu har jag firat ett år i staterna, kan inte fatta att det är ett år sen jag stod där på flygplatsen och sa hejdå till Sverige och hej till mitt älskade usa. Känns som att det hände alldeles nyss. Nu är det bara ett halvår kvar här så ska verkligen försöka ta vara på tiden som är kvar.
Nästa vecka är det jul och jag har inte speciellt mycket julkänsla direkt även om huset är fullt med juldekorationer. Ska försöka göra något åt det i eftermiddag tänkte jag för då blir det julmusik och pepparkaksbak med ungarna. Men först blir det Nordic house med tjejerna!
 

Christmas times

Nu har jag varit här i tre och en halv vecka och under de veckorna har jag lärt känna en fantastisk värdfamilj, träffat tre superhärliga tjejer som kommer göra min tid här ännu bättre, sett 6 biofilmer, köpt tre par skor och sett en hel del av fina San Francisco.
Nu börjar julstämningen komma lite också, vi satte upp julgranen och pyntade den häromdagen. Så otroligt fin! Julgranarna här är inte alls som de där hemma, här snackar vi inte granar med några få spretande grenar utan här är det stora, täta fina granar. Barnen var superglada för att de äntligen fick dekorera och även julstrumporna åkte upp. Barnen bestämde också att de måste ta en bild på mig så att vi kan sätta upp den jämte julstrumpan som de gav mig så att alla vet att det är min strumpa, ibland är dom bara för söta.
 
Igår tog jag med mig O till bion för att se en film och slappa lite då hon hade vart uppe sen klockan fyra på morgonen så det var skönt att bara ta det lite lugnt. I eftermiddag blir det förhoppningsvis lite pepparkaksbak med ungarna. Ska försöka att hinna med lite lussebullar innan julafton också tänkte jag. Har i alla fall julmust och glögg tills dess tack och lov!
 
Har nu också fått min egna bil och jag klagar inte! Mina vföräldrar pratade om att köpa en ny bil när jag kom hit men jag trodde absolut inte att de skulle göra det så fort men när jag kom hem från San Francisco i söndags så stod den nya bilen utanför huset, woho! Så nu kör jag inte bussen längre utan istället är det nu en jeep som gäller.
 
Satt och pratade lite med lilltejen häromdan och det är saker som det här man verkligen vill minnas!
O: Are you gonna be here for christmas?
M: Yes, I'm gonna be here for christmas.
O: Both thanksgiving and christmas? AWESOME!
 
 
 

RIP my love!

Denna veckan har nog varit den värsta veckan under min tid som au pair. Kan inte fatta att min lilla älskling är borta, har ju sett framemot att få komma hem till honom ända sen jag åkte. R.i.p. mitt hjärta!
 
Under veckan har det inte hänt så mycket. Jobbat som vanligt och all min lediga tid har jag spenderat på mitt rum. Imorgon är det San Francisco med familjen som gäller. Då blir det svensk julmarknad och Lucia, woho! Sen på kvällen ska jag på nått party med min värdmamma!
 
Saknar dig min bebis!

RSS 2.0