What happened?

Helg igen, fattar verkligen inte var veckorna tar vägen! Bara fyra veckor kvar tills familjens nya au pair kommer och fem veckor tills jag är klar här. Vad sjutton hände egentligen!? Det kändes ju som att man skulle vara här hur länge som helst men snart är det över även om det fortfarande känns som att jag nyss kom hit.
Ska försöka att ta vara på den lilla tid jag har och göra så mycket som möjligt så jag börjar med att åka in till Boston med Amanda och spendera dagen där. Sen ska jag verkligen försöka planera in en sista helg i New York, det är ett måste!

Cheeeeesecake!

Efter en hel del omplanerande och fixande så var det idag dags för min birthday dinner och självklart valde jag att ha den på The cheesecake factory. Tyvärr kan man inte boka bord där vilket resulterade i att vi fick vänta 45 min innan vi kunde få något bord eftersom att vi var 8 stycken. Så klockan var runt 9 innan vi kunde sätta oss och börja titta i menyerna. När vi ätit upp vår mat var det dags för det som alla väntat på, cheesecake! Min tallrik var dekorerad med ett happy birthday to you, min cheesecake med ett litet ljus och sen fick jag även lite fin sång från tjejerna och tre från personalen. Med andra ord, en toppenkväll med mina fina vänner!
 

Happy birthday

Min dag idag och det känns aningen konstigt att fira utan familjen där hemma då jag är van vid att bli väckt av deras skönsång på morgonen. Dagen var bra, lekte med barnen hela dagen som vanligt och sen när Madde och Jag kom hem blev det först middag som jag fick välja så det blev taco stew och sen underbar chokladmousse och hallontårta.
På kvällen ringde jag tjejerna och frågade om de ville ha lite tårta då vi inte riktigt kände för att ha kvar all tårta då vi precis haft tårta i en vecka ungefär eftersom att det var Maddes födelsedag förra veckan. Självklart tackade de inte nej till lite tårta. Så vi spenderade hela kvällen med att äta tårta och snacka skit som vanligt. Fick även lite svenskt lösgodis av min fina tyska vän som besökt affären Sockerbit i NY, såå gott!
Tjejerna åkte nyss hem och det känns som att det är dags att sova nu innan det är dags att gå upp igen..
 
 
 

RSS 2.0