Vegas baby!

 
Så back to Vegas! Helgen där var verkligen toppen, hade superkul med mina härliga tjejer.
Vi kom dit på fredagskvällen och bestämde oss för att börja med att käka lite mat innan vi gick och handlade lite nödvändigheter inför kvällen. Vi gjorde oss i ordning, hoppade in i en taxi och gick ut. Efter lite för många drinkar och besök på olika ställen så kom vi till slut tillbaka till hotellet och insåg att det var tre timmar tills det var dags att gå upp igen. Efter ett antal skrattattacker så lyckades vi till slut somna och det var väl inte världens piggaste tjejer som steg upp när klockan ringde.
 
Vi åkte tillbaka till flygplatsen för att hämta hyrbilen och började sen resan till Grand Canyon. Jag och C somnade på två sekunder i baksätet medan de andra två tappert höll sig vakna och tog oss dit vi skulle.
Efter ett par timmar var vi framme och det var värt varenda minut det tog att köra dit, helt otroligt! Det går inte beskriva med ord vad vi såg, alla borde se det någon gång i sitt liv.
 
När vi kom tillbaka igen så somnade vi allihopa och spenderade ett par timmar med att sova innan det var dags att göra sig i ordning för ännu en utekväll. Vi började med Chippendales, eller Magic Mike på riktigt som vi också säger. Så jävla kul (och snygga killar kan jag ju tillägga..) Alla var helt galna där inne, speciellt tanten som satt jämte oss ;) haha! Sen blev det lite mer festande innan vi kom tillbaka till hotellet helt utmattade.
 
Söndagen bjöd inte på så mycket. Vi kollade in vattenshowen, tog kort vid Vegas skylten och gick runt och tittade lite innan vi åkte hem.
 
Med andra ord en riktig toppenhelg som bjöd på massa kul.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0