Christmas times

Nu har jag varit här i tre och en halv vecka och under de veckorna har jag lärt känna en fantastisk värdfamilj, träffat tre superhärliga tjejer som kommer göra min tid här ännu bättre, sett 6 biofilmer, köpt tre par skor och sett en hel del av fina San Francisco.
Nu börjar julstämningen komma lite också, vi satte upp julgranen och pyntade den häromdagen. Så otroligt fin! Julgranarna här är inte alls som de där hemma, här snackar vi inte granar med några få spretande grenar utan här är det stora, täta fina granar. Barnen var superglada för att de äntligen fick dekorera och även julstrumporna åkte upp. Barnen bestämde också att de måste ta en bild på mig så att vi kan sätta upp den jämte julstrumpan som de gav mig så att alla vet att det är min strumpa, ibland är dom bara för söta.
 
Igår tog jag med mig O till bion för att se en film och slappa lite då hon hade vart uppe sen klockan fyra på morgonen så det var skönt att bara ta det lite lugnt. I eftermiddag blir det förhoppningsvis lite pepparkaksbak med ungarna. Ska försöka att hinna med lite lussebullar innan julafton också tänkte jag. Har i alla fall julmust och glögg tills dess tack och lov!
 
Har nu också fått min egna bil och jag klagar inte! Mina vföräldrar pratade om att köpa en ny bil när jag kom hit men jag trodde absolut inte att de skulle göra det så fort men när jag kom hem från San Francisco i söndags så stod den nya bilen utanför huset, woho! Så nu kör jag inte bussen längre utan istället är det nu en jeep som gäller.
 
Satt och pratade lite med lilltejen häromdan och det är saker som det här man verkligen vill minnas!
O: Are you gonna be here for christmas?
M: Yes, I'm gonna be here for christmas.
O: Both thanksgiving and christmas? AWESOME!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0