last day at campus

Snart ar veckan har pa skolan slut och det har verkligen varit fullt upp fran forsta stund!
Pa flygplatsen mottes vi av en man som skjutsade oss till skolan dar vi bor och har alla vara lektioner, sa nar vi kom dit fick vi lite information och sen fick vi ga och lagga oss. Delar rum med en fransk tjej och en tjej fran typ colombia, helt okej. Spenderar dock dagarna med Aishling och de andra knappa manninskorna fran skandinavien, sa det ar nagra svenskar och nagra fran finland. Vet inte vad jag skulle gjort utan dom!
Lektionerna ar otroligt langa och fruktansvart sega, visst ar det intressant men inte sa kul nar var larare far forklara samma ord typ tio ganger innan vissa forstar. Undrar verkligen hur sjutton vissa har kunnat hitta nagra familjer, dom kan typ ingen engelska alls.

Idag var vi inne i New York city, helt underbart! Det var forst en guidad busstur, fast man hann inte riktigt med allting men det var anda kul att aka runt och se olika saker. Sen vi fick vi fritid till att gora vad vi ville men det var pa tok for lite tid! Men det ar verkligen inte sista gangen jag ar dar.

Imorgon ar det sista dagen har pa skolan sa da ar det dags att ta bussen till Boston och traffa vardfamiljen for forsta gangen, ska bli sa otroligt kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0